Mijn foto

Barbara

  • highprofile.weblog is onderdeel van het digitale platform highprofile.nl, portaalsite evenementenbranche. Deze weblog wordt bijgehouden door een twintigtal gastbloggers en beheerd door Barbara van Baarsel, hoofdredacteur internet van highprofile.nl
  • KLIK VOOR HIGHPROFILE.NL >>
  • portalsite voor de evenementenbranche

juni 2014

ma di wo do vr za zo
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Mijn online status

Powered by TypePad
Lid sinds 05/2006

« Beurs-krant | Hoofdmenu | Tegendraads bij massale eensgezindheid »

02/11/2006

Reacties

Esther van Daalen

Volgens mij hebben ze, zo te zien, vooral heel veel meer ruimte nodig.. en dat schijnt dus veel meer te kosten, en dat moet dus weer ergens van betaald worden. Maar waarwchijnlijk zie ik het weer te simpel. ;)

Erik Kuperus

nog 1 klein dingetje, gisteren hoorde ik op radio 1 een reportage over deze 'brand-store' de reporter vroeg aan de mederwerkster achter de 'bar' waarom het een bar heette en geen balie. Het antwoord: 'daar mag ik geen antwoord op geven, vraag dat maar aan de directeur' enfin, zijn antwoord, 'het is een bar omdat mensen een lekker drankje krijgen, water... net zo helder als de postbank' kijk door dit soort gesprekken hebben wij straks geen functie meer, hoe kun je hier nog overheen als cabaretier?

Erik Kuperus

waarom zou je naar een 'brand-store' toegaan om te internetbankieren? waarom, wil je uberhaupt dat bankzaken 'een experience' zijn? Flikker op... banken willen alleen maar meer geld en doen er alles aan om mensen zo jong mogelijk te leren dat je kunt lenen in die vet coole 'brand store' zodat je helemaal snapt dat het 'een life style' is... Sorry liet me ff gaan. Maar de banken zijn angstig voor de echt nieuwe initatieven zoals www.zopa.com dat gaat ze klanten en heel veel geld kosten. Tis misschien geen experience, maar wel lekker direct, voordelig en geen bullshit.

Rene

Wat een humor... We gingen toch met zijn alleen aan het internet, telebankieren op de bank? Bewijst toch maar weer dat we mensenlijk contact en experiences nodig hebben

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.